Over ons.

Wat

Get it done dat ben jij. En ik. En de buurman en je oma en de postbode. Samen vormen we een collectief van gevers. Mensen die de handen ineenslaan om een ander te helpen.

Een groep mensen die wat willen bijdragen aan de wereld en zich op hun eigen manier willen inzetten voor een gezamenlijk doel.

Geschiedenis
Stichting Get It Done is in 2009 opgericht als één van de eerste crowdfunding platforms van Nederland. Get It Done heeft sinds de start wereldwijd sociale, kleinschalige projecten succesvol opgezet. Na zich voornamelijk op crowdfunding te hebben gericht, slaat Get it Done begin 2021 een nieuwe richting in waarbij een ‘nieuwe manier van doen’ centraal staat. Zo blijft Get it done mensen activeren om iets voor anderen te doen en samen belangrijke maatschappelijke thema’s aan te pakken.

Waarom

Er zijn zoveel mensen die wat willen doen voor een ander, maar niet goed weten wat. Wij vormen de brug tussen deze helpers en initiatieven die wat extra handjes kunnen gebruiken.

Het is makkelijk om moedeloos te worden van de grote vraagstukken waar we als samenleving voor staan. Wij geloven dat we samen met oprechte aandacht, verbinding en natuurlijk actie een positieve beweging in gang kunnen zetten.

Meet the team

Hanna Verboom

Founder

Actrice, filmmaker en sociaal ondernemer met passie voor het vertellen van verhalen. Hanna vormt als founder het hart van Get it done met haar missie om met verhalen mensen te raken en aan te zetten tot actie. Naast Get it done is Hanna ook founder van het filmplatform Cinetree.

Ralf Roex

Penningmeester

Na jarenlange ervaring in diverse commerciële rollen in het bedrijfsleven, waarvan het grootste deel wonend/werkend in ontwikkelingslanden, is Ralf na een rol als investeerder bij een groot familiefonds bij Get it done en Cinetree terecht gekomen. Als penningmeester beheert hij de financiën en daarnaast pakt hij ook graag de rol van HR/team coach.

Eefke van de Wouw

Impact Manager

Voormalig jongerenvertegenwoordiger bij de Verenigde Naties, Trendwatcher & Intersectioneel Klimaatactiviste. Eefke zorgt ervoor dat Get it done inspeelt op de behoeften en vraagstukken uit de samenleving, zet acties en campagnes op touw en cureert de initiatieven.

Daphne van ‘t Hof - van der Meer

Allround Vrijwilliger

Social media en impact manager bij Return to Sender en Community Manager bij MommaLuv. Daphne is onze alleskunner met oog voor de community en hart voor de missie.

Geven

Ontdek waar jouw kracht ligt, zet het in en geef het door aan een ander.

Verbinden

Mensen die elkaar nog nooit hebben ontmoet komen bij elkaar om mensen die ze niet kennen te helpen.

Actie

Niet wachten maar aanpakken! Direct hulp kunnen bieden waar nodig.